Michelin Pilot Super Sport

Hot
Päivitetty
 
0.0 (0)
1078 0 0

Perustiedot

Valmistaja
Renkaan malli
Michelin Pilot Super Sport
Vuosimalli
2011
Valmistusmaa
Saksa

Michelin Pilot super sport on 2012 uutuus erittäin vaativalle käyttäjälle. Rengas on saanut paljon kehuha eurooppalaiselta lehdistöltä ja Rengasvertailu odottaa mielenkiinnolla kotimaisten lehtien testejä renkaasta. Pilo super sport on melko kallis mutta ainakin mainospuheiden mukaan hinnalle pitäisi saada aivan uudenlaista vastinetta.

TWARON® -VYÖ

Twaron®-vyö takaa paremman ajovakauden erittäin suurissa nopeuksissa. Twaron®-vyön vaikutuksesta renkaan paine kulutuspinnan keskiosassa on suurempi kuin olkapäillä. Renkaaseen kohdistuva keskipakovoima on näin kontrolloidumpi ja maakosketusalue on tasainen.

DUAL COMPOUND -KUMISEOS 

Renkaan kaksi seosta jakautuvat uudella tavalla kulutuspinnan sisä- ja ulkoreunassa. • Ulkoreuna: uusi noella vahvistettu elastomeeri, joka on peräisin suoraan Le Mans 24-tunnin ajoista. Tulos: erinomainen kestävyys kaikkein tiukimmissakin kaarteissa.

Sisäreuna: elastomeerien viimeisin sukupolvi, joka tarjoaa poikkeuksellisen märkäpidon. Rengas mukautuu ajoalustan pienimpiinkin epätasaisuuksiin rikkoen samalla tiellä olevan vesikalvon.

VARIABLE CONTACT PATCH 2.0

Erinomainen pito niin suoralla tiellä kuin kaarteessa. Kaarteessa maakosketusalueen muoto muuttuu, mutta pinta-ala säilyy samana kuin suoralla tiellä ajettaessa. Voimat ja lämpötilat jakaantuvat tasaisemmin kosketusalueella: tämä on saavutettu lento- ja autoteollisuuden käyttämän digitaalisen simulaatiotekniikan avulla.

Käyttäjien arvostelut

Kukaan ei ole vielä arvostellut rengasta. Ole ensimmäinen!
Arviot
Pito kuivalla asfaltilla
Pito kuivalla asfaltilla (ei pakollinen)
Pito märällä asfaltilla
Pito märällä asfaltilla ei pakollinen)
Äänitaso
Äänitaso
Kuluminen
Kuluminen
Vesiliirto ominaisuudet
Vesiliirto ominaisuudet
Tärinä
Renkaan pyöreys ja mukavuus
Auton tiedot
Ostaisitko uudelleen
Kommentit