Tilaus- ja toimitusehdot

Klarna

Klarna laskulla maksettaessa summaan lisätään laskutuspalkkio 5 EUR. Maksuehto 30pv.

Maksuehdot

Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä

Maksuaika aina 30 vuorokautta

Lasku lähetetään tilauksella olevaan sähköposti osoitteeseen kun tuotteet on toimitettu.

  • · Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
  • · Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus
  • · Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
  • · Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä
  • · Maksa erissä alkaen 9 / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle.

Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

Linkki tiliehtoihin

Osamaksukampanjoitten kustannukset

KausiKorkoAvausmaksuLaskutuslisä
3kk14,99%4,99eur0eur
6kk14,99%4,99eur0eur
12kk14,99%8,99eur0eur
24kk14,99%24,99eur0eur
36kk14,99%29,99eur0eur

Asennushinnat:

13-15 tuumaiset 90€ / sarja asennettuna (sis purku, kasaus, tasapainoitus ja allelaiton)

16-17 tuumaiset 110€ / sarja asennettuna (sis purku, kasaus, tasapainoitus ja allelaiton)

18–> tuumaiset 130€ / sarja asennettuna (sis purku, kasaus, tasapainoitus ja allelaiton)

Asennus maksetaan asennuspisteeseen jonne renkaat toimitetaan.

Mahdolliset extra veloitusket runflat renkaista ym on mahdollisia. Varmista hinta renkaillesi ennen ajanvarausta.

Asennuspiste ottaa sinun yhteyttä kun renkaat saapuu ja voitte varata asennusajan.

TOIMITUSAIKA

Tukku toimittaa renkaat asiakkaalle maksun vahvistumisen jälkeen 1-4vrk sisällä.

Sesonkiaikoina toimituksissa on hyvä varautua pidempään toimitusaikaan kuljetusliikkeiden ruuhkien vuoksi.

Toimitus tapahtuu asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai asennuspisteeseen.

Mikäli asiakkaan tilaamia renkaita ei syystä tai toiseta voida heti toimittaa, olemme asiakkaaseen yhteydessä mahdollisimman pian. Mikäli toimitukseen tulee pidempi viive, asiakkaalla on oikeus perua tilaus.

Lähetyksen jälkeen asiakkaalle toimitetaan seurantakoodi, jonka avulla voidaan seurata toimituksen kulkua.

TOIMITUSOSOITE

Renkaat toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai asennuspisteeseen.

Asennuspisteeseen toimitetut renkaat. Asennuspiste ottaa asiakkaaseen yhteyttä heti, kun renkaat ovat saapuneet perille. Asiakas voi myös itse olla yhteydessä suoraan asennuspisteeseen ja sopia asennusajan.

Kotiin toimituksessa noudatamme kuljetusyhtiön toimitusehtoja. Pyrimme toimittamaan asiakkaalle pian kuljetuksen jälkeen seurantakoodin.

TOIMITUSMAKSU

Henkilö-, SUV-, 4X4- ja pakettiauton renkaiden toimitusmaksu 24,90€ / sarja (4 rengasta)

OMISTUSOIKEUS

Toimittamamme tuotteet ovat Foraset Oy.n omaisuutta siihen asti, kunnes ne on täysin maksettu.

KADONNUT LÄHETYS TAI VAURIOITUNUT TUOTE

Mikäli renkaat häviävät tai ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tulee siitä tehdä välittömästi vahinkoilmoitus kuljetusyhtiölle sekä meille. Tämän jälkeen asiakas voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja sopia uuden tuotteen toimittamisesta. Tässä tapauksessa toimitamme asiakkaalle vastaavat tuotteet veloituksetta.

Asiakkaan velvollisuus on aina tarkastaa ennen toimituksen hyväksymistä, että toimitetut tuotteet vastaavat tilausta (renkaiedn kunto ja kappalemäärä).

MIKÄLI TILAUSTA EI NOUDETA TAI VASTAANOTETA:

Laskutetaan asiakkaalta hinnaston mukainen edestakainen kulejtusmaksu + käsittely kulut yhteensä 82,30€ (24,90€ + 24,90€ + 32,50€)

PALAUTUSOIKEUS

Rengasvertailu.fi verkkokaupasta kuluttaja-asiakkaan tilaamilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämättomät, myyntikelpoiset ja vanteelle asentamattomat. Poikkeuksellisesti palautusoikeus ei koske erikseen nastoitettavia kesärenkaita, sillä kyseessä on erikoistilaus.

Mikäli asiakas ottaa tavaran käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta. Myyjä voi periä tavaran arvon alenemista vastaavan summan. Jos tavara on muuttunut myyntikelvottomaksi, myyjä voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa. Palautuksesta veloitamme voimassa olevan edestakaisen rahdin + käsittelykulut.

Kuljetusmaksut + käsittely kulut yhteensä 82,30€ (24,90€ + 24,90€ + 32,50€)

Mikäli toimitimme viallisen tai väärän tuotteet, sen voi palauttaa veloituksetta tarkastettavaksi antamiemme ohjeiden mukaisesti. Jos kuitenkin asiakas haluaa vaihtaa tuotteen muista syistä, perimme tästä voimassa olevan hinnaston mukaiset edestakaiset kuljetusmaksut + käsittelykulut.

Asiakkaan tulee olla aina ennen palautusta asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse yhteydessä ja sopia siitä. Palautuksen mukana tulee lähettää selkeästi täytetty palautuslomake jonka voi tilata info@rengasvertailu.fi sivuijen kautta.

Asiakas hoitaa itse renkaat omakustanteisesti suoraan tukkurille, josta renkaat toimitettiin. Foraset Oy / Rengasvertailu.fi ei ota vastaan renkaita omiin pisteisiin.

TAKUU

Renkailla on valmistusvirhe takuu.

Ostajan on hyvä tutustua ja noudattaa renkaille laadittuja käyttö- ja asennusohjeita ennen tuotteen käyttöönottoa.

Takuu ei koske tuotteen käytöstä aiheutuneita vaurioita, auton, vanteen tai muiden ulkoisten tekijöiden aiheuttamia vikoja. Takuu ei kata myöskään asennuksesta aiheutuneita vauriota tai vikoja. Takuu kattaa ainoastaan tuotteen alkuperäiset valmistusviat.

Epätasapaino ei ole hyväksytty syy takuureklamaatioon. Renkaiden ollessa epätasapainossa, pyydämme asiakasta tarkastuttamaan tasapainotuksen asennuspisteessä tai muun rengasammattilaisen toimesta. Asiakkaan tulee maksaa kustannukset uudelleenasennuksesta ja -tasapainotuksesta itse, vaikka käyttäisi asennuspistettämme.

Takuuaikana tuotteessa ilmennyt takuunalainen vika joko korjataan tai tuote vaihdetaan toiseen. Menettely riippuu tuotteesta. Takuun perusteella tapahtuva vaihtaminen tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. Takuupalautukset tulee aina sopia etukäteen asiakaspalvelumme kanssa sähköpostitse. Palautuksen mukana tulee lähettää aina kopio ostokuitista, omat yhteystiedot sekä kuvaus tuotteen virheestä. Aiheettomasta palautuksesta perimme voimassa olevan hinnaston mukaiset edestakaiset kuljetusmaksut sekä käsittelykulut.

RAHOJEN PALAUTUKSET

Verkkopankissa maksetuista renkaista palautamme rahat asiakkaan pankkitilille.

Luottokortilla maksetuista renkaista palautus hyvitetään asiakkaan luottokortille

Klarna Laskulla ja osamaksulla maksetuista tilauksista hyvitykset tehdään laskulle.

REKLAMAATIOT

Asiakkaan on ilmoitettava virheestä välittömästi, kun se havaitaan. Viimeistään 3 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

HINTA JA SALDOVIRHEET

Rengasvertailu.fi verkkokauppa pidättää oikeuden perua asiakkaan tilauksen saldovirheen tai tuotteen virheellisen hinnan vuoksi. Käytämme tukkureiden rajapintaa jolloin rengasvertailu.fi ei vastaa niistä virheistä joita rajapinnan kautta voi seurata.

RENKAIDEN KIERRÄTYS

Rengasvertailu.fi asennuspisteet hoitavat renkaiden kierrätyksen sen edellyttämällä tavalla.