26.2.2022

Renkaat osamaksulla

Renkaat voivat olla melko suuri sijoitus varsinkin jos kokoluokka on tavanomaisesta poikkeava. Kesärenkaat voivat maksaa vanteiden kanssa jopa 1000 -euroa tai ylikin. Aikaisemmin renkaiden myynti netistä tapahtui pelkästään etukäteismaksulla. Nyt kilpailun ja hintojen kohotessa moni rengasliike myy renkaat laskulla tai osamaksulla.

Vaihtoehtoja on paljon mutta pikaisella otannalla näyttää siltä että rengasliikkeet eivät rahoita itse osamaksukauppaa vaan se on ulkoistettu alalla jo aikaisemmin olleille toimijoille. Kuvio menee niin että kun renkaat tai hintauokka on tiedossa niin myyjäliike ottaa yhteyttä rahoitusyhtiöön ja pyytää luottopäätöksen, kun positiivinen luottopäätös tulee niin renkaat saa heti mukaan ja kotiin tulee lasku jonka voi maksaa kerralla pois tai osittaa jopa vuoden ajalle.

Meidän kautta voit ostaa osamaksulla renkaat. Mahdolisia rahoitus vaihtoehtoja ovat

  • Klarna
  • Innovoice (ei verkkokaupassa, tilaus tehdään info@rengasvertailu.fi kautta)

Jos olet ostamassa renkaita luotolla niin kannattaa katsoa kulut ennen ostoa, monesti voi olla että joku yleinen laina joita on netti pullollaan onkin halvempi vaihtoehto kuin varsinainen rahoitus. Ja vastoin yleistä harhaluuloa rahoitus ei ole liikkeelle sen kalliimpaa kuin käteinen, joskus liikkeelle on jopa suotuisampaa tarjota rahoitusta. Eli normaali hinnoista neuvotteleminen on mahdollista myös osamaksulla tai laskulla ostettaessa.Renkaan voi ostaa myös jollain nopealla lainalla joita on netissä enemmän kuin riittävästi.

« Palaa takaisin