Yrityksemme

Kuka olemme?

Rengasvertailu.fi taustalla on vuonna 2005 perustettu perheyritys. Foraset Oy perustettiin vuonna 2011, ja toiminta alkoi Helsingin Hakuninmaalla autopesulana. Nopeasti laajensimme toimintaamme rengashotelliksi ja renkaiden myyntiin. Lisäksi otimme valikoimaamme ilmastointihuollot.

Siirryimme Hakuninmaalta Heikinlaakkoon, missä aloitimme autojen huollot ja korjaukset.

Kyselyitä alkoi tulla vetokoukuista ja tuulilasin vaihdoista, joten päätimme lisätä ne palveluihimme vuoden 2012 aikana.

Yrityksemme kasvoi nopeasti, ja avasimme toisen toimipisteen Pitäjänmäelle.

Vuonna 2018 liikevaihtomme nousi 1,5 miljoonaan euroon, ja saavutimme yli 206 000 euron voiton.

Jatkoimme toimintaamme Pitäjänmäellä, kunnes myimme sen liiketoiminnan. Toimimme myös hetken aikaa Nihtisillassa, mutta lopulta päätimme myydä sen liiketoiminta kauppana.

Keskityimme Heikinlaaksossa yhteen paikkaan, mikä oli silloin paras vaihtoehto.

Vuonna 2021 teimme päätöksen keskittyä lasivakuutus.fi-palveluun ja luoda siitä valtakunnallinen toimija. Tämä johti harkitsemaan autokorjaamon myyntiä. Rengasvertailu.fi luotiin tukemaan meidän lasitoimintaa siten että voimme myydä edulliset renkaat meidän asaikkaille itse.

Vuonna 2022 löysimme motivoituneet nuoret jatkamaan korjaamon toimintaa ja teimme liiketoimintakaupan AD-Autokorjaamo Heikinlaaksosta kesä-heinäkuussa 2022.