Pirelli IceZero Asimmetrico

Hot
Päivitetty
 
0.0 (0)
1500 1 0
Pirelli IceZero Asimmetrico

Pirelli Ice Zero Asimmetrico on yksi Pirellin talvirenkaista, jotka on suunniteltu erityisesti Euroopan kylmiin ja haastaviin talviolosuhteisiin. Tämä rengas kuuluu Pirellin Ice Zero -sarjaan, joka on tunnettu erinomaisista talviominaisuuksistaan.

Tässä on joitakin huomioita Pirelli Ice Zero Asimmetrico -renkaasta perustuen tietoihin ennen tammikuuta 2022:

  1. Asimmetrinen pintakuvio: Kuten nimi "Asimmetrico" viittaa, renkaalla on asimmetrinen pintakuvio, joka on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen suorituskyky sekä märillä että kuivilla teillä, sekä lumessa ja jäällä.
  2. Nastaton talvirengas: Tämä rengas on nastaton, mikä tekee siitä ihanteellisen alueille, joissa nastarenkaiden käyttö on rajoitettua tai kiellettyä.
  3. Turvallisuus ja pito: Rengas on suunniteltu tarjoamaan erinomainen pito ja turvallisuus lumella ja jäällä, mikä on erityisen tärkeää talviolosuhteissa.
  4. Mukavuus: Asimmetrisen pintakuvion ansiosta rengas tarjoaa myös hyvän mukavuuden ja vähemmän melua, mikä parantaa ajokokemusta.
  5. Teknologia: Pirelli on tunnettu teknologisista innovaatioistaan, ja Ice Zero Asimmetrico hyödyntää yrityksen uusimpia tutkimuksia ja kehitystyötä maksimoidakseen suorituskykynsä haastavissa olosuhteissa.

Tulossa meidän kauppaan tämä kitkerengas. Onko tämä kitkarengas sinulle tuttu? Kerro siitä muille mikä kokemuksia sinulla on tästä renkaasta ja saat 20€ lahjakortin rengassarjan ostoon!

Käyttäjien arvostelut

Kukaan ei ole vielä arvostellut rengasta. Ole ensimmäinen!
Arviot
Pito lumella
Pito lumella
Pito jäällä
Pito jäällä
Pito asfaltilla
Pito asfaltilla
Äänitaso
Äänitaso
Kuluminen
Kuluminen
Tärinä
Renkaan pyöreys ja mukavuus
Auton tiedot
Ostaisitko uudelleen
Kommentit