Michelin X-Ice North 4

Hot
Päivitetty
 
0.0 (0)
1604 1 0
Michelin X-Ice North 4

Michelin X-Ice North 4: TM-testin huipulla

Michelinin 2018 lanseerattu nastarengas on suunniteltu siten, että se sisältää runsaasti nastoja sekä keskellä että sivuilla, mutta silti säilyttäen matalan melutason. WRC-rallista inspiraation saaneet nastat ja uudistettu pintakuvio varmistavat optimaalisen pidon ja suorituskyvyn eri talvisissa olosuhteissa. Rengas tarjoaa mukavuutta ja vakaata ajoa myös epätasaisilla pinnoilla.

Tekniikan Maailma -lehden talvirengastesteissä Michelin X-Ice North 4 on pärjännyt loistavasti. Rengas vei ykkössijan itselleen vuosina 2018-2019 ja sijoittui jaetulle ensimmäiselle sijalle vuonna 2020. Se sai erityiskiitosta jäisen tienpidostaan, ja sitä kuvailtiin erinomaiseksi valinnaksi liukkaille teille, koska sen nastat tarjoavat erinomaista pitoa ja anteeksiantavuutta ajossa.

Michelinin Täydellinen Suorituskyky Michelin keskittyy jatkuvasti parantamaan renkaitaan Total Performance -strategiansa puitteissa, pyrkien optimoimaan renkaan suorituskyvyn jokaista puolta ilman myönnytyksiä.

Talvirenkaiden on toimittava monissa olosuhteissa, ja niissä on yhdisteltävä useita eri suorituskykyominaisuuksia: lumipito, jäätien pito, märkäpito ja kuivan tien pito. Michelinin edistyneen teknologian ja innovoinnin ansiosta kaikkien näiden ominaisuuksien integroiminen yhteen renkaaseen on onnistunut.

Tulossa meidän verkkokauppaan. Arvostele omasi ja saat 20€ arvoisen lahjakortin rengaskauppaan!

Käyttäjien arvostelut

Kukaan ei ole vielä arvostellut rengasta. Ole ensimmäinen!
Arviot
Pito lumella
Pito lumella
Pito jäällä
Pito jäällä
Pito kuivalla asfaltilla
Pito kuivalla asfaltilla (ei pakollinen)
Äänitaso
Äänitaso
Kuluminen
Kuluminen (ei pakollinen)
Nastojen kiinnitys
Nastojen kiinnitys (ei pakollinen)
Tärinä
Renkaan pyöreys ja mukavuus (ei pakollinen)
Auton tiedot
Ostaisitko uudelleen
Kommentit